Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Tilda 10 KW

Tilda 10 kW

De MCZ Tilda kan met haar vermogen van 10 kW met gemak grotere ruimtes verwarmen. En dit in alle stilte want de twee ventilatoren kunnen uitgeschakeld worden. Haar fraaie uiterlijk met een glazen buitendeur maakt haar veel meer dan zomaar een kachel. De binnendeur van deze kachel is verwaardigd uit gietijzer, de zijpanelen bestaan uit zwart staal.

Nu met Maestro besturingssysteem: gebruiksvriendelijk en makkelijk. Met dit systeem kiest u zelf of u het toestel via een afstandsbediening, uw smartfone of via een thermostaat bedient. De bijbehorende temperatuursensor op afstand kan waar dan ook in de ruimte geplaatst worden. Zo kan hij de temperatuur meten op de gewenste plek.

 

 

Merk: MCZ
Model: Tilda
Brandstof: Pellet
H x B x D: 1100 x 502 x 624 mm
Max. vermogen: 10 kW
Rendement: 92%
Externe lucht:
/
Versies: - Zwart
Opties: Maestro

 

- 10 Kw

- Oyster, kachel haalt geen zuurstof uit de ruimte

- Wifi ready, wifi is een optie

- Quick start, kachel start snel op

- Energielabel A

- Voorbereid op Europes milieu eisen van 2022

Adviesprijs  3908,-- incl BTW

 

Optie Maestro:

Afstandbediening (incl. APP masetro)     € 151,--

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

 • COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleer u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimte moet worden gestuurd.
 • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartfone of tablet of via de optionele afstandsbeding of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
 • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
 • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
 • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
 • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
 • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
 • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve
 • pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
 • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.
 • GROTE ASLADE: met een grote aslade hoeft u minder snel uw toestel te reinigen, meer gebruiksgemak gegarandeerd.