NextWoody

 

De NextWoody Houtkachel op pellets is een totaal nieuw houtkachel-model, dé nummer 1 houtkachel op pellets. De NextWoody heeft het uiterlijk en de sfeer van een houtkachel. Tegelijkertijd beleef je het gemak van een pelletkachel.

 

1. Een hermetisch gesloten kachel die dus geschikt is om in een kierdichte gesloten ruimte toch nog goed te kunnen functioneren.

2. Een nieuwe, kostenbesparende innovatie is het binnenwerk dat uit één gehele plaat gevormd is door deze plaat onder hoge druk in een mal te persen. Hierdoor zijn alle laswerkzaamheden die bij een traditionele kachel noodzakelijk zijn verleden tijd geworden.

3.  De warme lucht komt aan de bovenzijde via een fraai rooster uit het toestel waardoor u heel dicht bij de NextWoody kunt zitten zonder last van de warme luchtstroming te ondervinden die je ervaart bij modellen met een frontrooster.

4. Door bovengenoemde oplossing kan de kamerfan nagenoeg uit in stand 1. Dus een natuurlijke, zeer stille ventilatie.

5. Het display kan met slaapstand worden ingesteld waardoor het hinderlijke licht van de display verleden tijd is. Als je 10 sec niets doet dan zal hij automatisch uitgaan.

6. Het jaarlijkse onderhoud van de NextWoody is tot een minimum beperkt. Eenvoudig een borstel door een paar buizen halen en de ventilator reinigen is al voldoende. Dit kan veelal door de gebruiker zelf worden uitgevoerd. 

 

 

De NextWoody kan concentrisch Afvoerset 7 (Achteruitgang concentrisch door gevel) | Pelletkachelverkoop.nl of open Afvoerset 4 (Bovenaansluiting door gevel) | Pelletkachelverkoop.nl of Afvoerset 1 | Pelletkachelverkoop.nl worden aangesloten.

Hij heeft de licht gebogen zijkanten die de JuliaNext ook heeft. De kachel kan uitgebreid worden(optie) met haardblokken genaamd Woodfriend in de branderkamer en een tegel met houtmotief onder de branderkamer waardoor je het idee hebt dat je naar een houtkachel kijkt maar dan wel eentje met veel minder werk.

De introductieprijs bedraagt € 1699,-- incl. BTW, excl. houtblokkenset Woodfriend. Voor een meerprijs van € 200,-- is deze kachel uit te breiden met een bovenaansluitset.

 

Let op: Ter introductie ontvangt u tijdelijk een gratis aszuiger als u hem nu online bestelt. Zie bijgaande foto's. De Woodfriend is een optie.

Bestel ook direct het buisje van 80 mm 25 cm lang mee.

Verzenden naar buitenland op aanvraag.

Maar er is meer...

Daarnaast heeft de NextWoody een aantal punten die zich al jaren hebben bewezen zoals:

1. De Silent stop die de kachel geruisloos kan laten stoppen als de kamer op temperatuur is. 

2. De gietijzeren brander die een mooi vlammenspel laat zien.

3. Het horizontaal gelegen LCD-display dat vlak op de kachel ligt.

4. De grote bunker van 15 kg waarmee je wel een dag vooruit kunt zonder bij te vullen.

5. De mogelijkheid om via wifi de kachel op afstand te kunnen bedienen.

6. De standaard ontsteker, uitlaat van 80 mm aan de achterzijde van de kachel en een luchtinlaat van 40 mm.

7. De continu draaiende pelletmotor die zo langzaam draait dat je hem niet kunt horen. 

8. Het vermogen van ca. 9 kW is ruim voldoende om de meeste woonkamers te kunnen verwarmen.

 

 

Woodfriend

Met de houtblokkenset Woodfriend maakt u van de NextGen, NextWoody en de NextElite een ware houtkachel op pellets. Geen gesjouw meer met houtblokken of alle stof hiervan. Leg eenvoudig de Woodfriend in uw branderkamer en de kachel evenaart de "looks" van een echte houtkachel.

 

Woodfriend

€ 165,00

Woodfriend

€ 165,00

Binnenkort leverbaar.

Geschikt voor NextGen, Next Woody en Next Elite

Pellet ABC Katalysator

Pellet-ABC rookfilter tegen geuroverlast

Minder rook, minder uitstoot en geen geuroverlast met het Pellet-ABC rookfilter voor de Houtkachel op Pellets. Deze After Burning Catalysator past perfect in de nieuwe generatie kachels: de Houtkachel op Pellets. De afvoer kan nu door de gevel. Een echt haardvuur en je ruikt toch net zo weinig als bij een gas-CV-ketel. 

Pellet-ABC houtrookfilter Houtkachel op Pellets

  • Het Pellet-ABC rookfilter is gemaakt om de uitstoot van rookgas te neutraliseren 
  • Daardoor reken je af met de eerdere overlast van houtkachels, de overlast stopt
  • Naast minder rook is er dus ook geen geur: de buren worden hier blij van
  • Geen schuldgevoel meer en gewoon lekker het huis warm stoken: geen rookoverlast meer.
  • Deze katalysator past perfect in de topkachels NextWoody en NextGen en NextElite.

Houtkachel niet waarneembaar op rook 

Een Houtkachel op Pellets brandt sowieso al bijna houtrookvrij, maar ons houtrookfilter maakt de kachel nog buurtvriendelijker. Dankzij het Pellet-ABC rookfilter valt de houtkachel niet meer buiten te ruiken. Dat noemen we nu het voordeel van een Houtkachel op Pellets in combinatie met het Pellet-ABC rookfilter: geen schuldgevoel en toch heerlijke warmte. Laat de kou maar komen. Gewoon lekker stoken.

Wat is een Houtkachel op Pellets?

Houtkachel of Pelletkachel? De NextWoody is de ultieme ‘Houtkachel op Pellets’. De sfeer van een ouderwetse houtkachel ontmoet het gemak van een moderne pelletkachel. De NextWoody oogt als een houtkachel en brandt ook als zodanig. Voor de rest heeft de kachel alle voordelen van een pelletkachel. En die zijn talrijk. 

Combinatie kachel met Pellet-ABC filter tegen rook en geur

Met een Pellet-ABC filter beleef je veel meer plezier aan je kachel. Je kunt gerust stoken. Je weet namelijk dat de buurt er niets of hooguit weinig van merkt. Geen gedoe dus met boze buren. Een Pellet-ABC filter valt eenvoudig te plaatsen en is ook eenvoudig te reinigen. De combinatie van dit filter met jouw kachel kun je samengevat onmisbaar noemen. De beste aankoop sinds tijden. 

 

De introductieprijs bedraagt € 449,--.

 

After Burning Catalysator 

Deze past alleen in de NextGen9, NextWoody en NextElite.

nieuwsgierig geworden??

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over deze nieuwe kachel? Vul dan snel onderstaand formulier in.