MCZ Ghea 6 kW

 

De MCZ Ghea is een vrijstaande, strakke pelletkachel met een zeer eenvoudige bediening. Door de NO AIR functie werkt de kachel stil en zuinig. Hierbij is de ventilator volledig uitschakelbaar indien u dat wenst.

De Quick-start zorgt ervoor dat de kachel in slechts 4 minuten warm wordt door de keramische gloeikaars. Dit resulteert tevens in een lager elektrisch verbruik. U stookt dus heel bewust met de Ghea. 

Via een eenvoudig bedieningspaneel op het toestel kan de kachel makkelijk bediend en geprogrammeerd worden met timer en thermostaat. Een infrarood afstandsbediening of WiFi kit kan optioneel verkregen worden, waardoor de kachel ook op afstand te bedienen is. 

Deze pelletkachel heeft een vermogen tot ca. 6 kW.Achter- en bovenaansluiting

De MCZ Ghea pelletkachel is zowel met achter- als bovenaansluiting (X-up) leverbaar. De deur, de bovenzijde en het interieur zijn gemaakt van gietijzer, de zijkanten uit plaatstaal in de kleuren zwart, wit, zilver of bordeaux. 

Warmte vanaf de bovenzijde

Doordat de warmte aan de bovenzijde uit de kachel komt kunt u vrij dicht voor het toestel plaats nemen zonder hinder te ondervinden.

Specificaties

Vermogen kW: 6
Ø Kachelpijp: 80 mm
Gewicht in kg: 80
Afmetingen basisvorm ca. (H x B x D): 970 x 460 x 480 mm
Brandstof: Pellet
Kachelpijp aansluiting: achter
Besturing: WIFI, Afstandsbediening
Kleur: zwart, wit, rood, grijs
Behuizing: Metaal: geschilderde zijwanden
Ventilator: Ventilator kan worden uitgeschakeld
Rendement ca.: 90,8 %
Certificering: A+, Eco Design 2022, Flamme Verte

 

MCZ Ghea 6 kW van € 2850,-- voor 2450,-- incl. BTW. Showroomaanbieding.

MCZ Ghea 6 kW X-UP! van € 3455,-- voor € 2995,-- incl. BTW.

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Sale!

MCZ Ghea 6 kW zwart

€ 2.850,00 € 2.450,00
Sale!

MCZ Ghea 6 kW zwart

€ 2.850,00 € 2.450,00