MCZ Halo en Halo up 8 kW

De MCZ Halo 8 kW is een stijlvolle ronde pelletkachel en is uitgerust met een grote ruit voor een geweldig zicht op de vlammen. Dankzij zijn snelle opstart kunt u hier reeds van genieten binnen 3 minuten! De stalen voorzijde is beschikbaar in aluminium, zilver, zwart grijs of bordeaux.

Dit is een stille pelletkachel, de ventilator kan worden uitgezet. 

NIEUW: HALO UP: versie met bovenaansluiting.

 

Nu met Maestro besturingssysteem: gebruiksvriendelijk en makkelijk. Met dit systeem kiest u zelf of u het toestel via een afstandsbediening, uw smartphone of via een thermostaat bedient. De bijbehorende temperatuursensor op afstand kan waar dan ook in de ruimte geplaatst worden. Zo kan hij de temperatuur meten op iedere gewenste plek.

 

Afmetingen 1200x520x520

Gewicht 127 kg

Rendement 92%

Verbruik 0,6 - 1,5 kg/u

Pelletvoorraad 32 l

 

- 8 Kw

- Stille kachel, ventilator kan uit

- Met bovenaansluiting

- gebruiksvriendelijke afstandsbediening

- Active+ systeem, stille kachel

- Oyster, kachel haalt geen zuurstof uit de ruimte

- Wifi ready, wifi is een optie

- Quick start, kachel start snel op

- Energielabel A+

- Voorbereid op Europese milieu eisen van 2022

 

Adviesprijs Halo        4604,--

Adviesprijs Halo Up   5318,-- incl. M+ afstandsbediening

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst, met uw eigen smartphone of tablet of via de optionele afstandsbediening of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kunt u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
  • ACTIVE+: Met active+ wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding tot gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.
  • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie is verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).