Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Halo 8 kW

MCZ Halo en Halo up 8 kW

De MCZ Halo 8 kW is een stijlvolle ronde pelletkachel en is uitgerust met een grote ruit voor een geweldig zicht op de vlammen. Dankzij zijn snelle opstart kan u hier reeds van genieten binnen 3 minuten! De stalen voorzijde is beschikbaar in aluminium, zilver, zwart grijs of bordeaux.

Dit is een stille pelletkachel, de ventilator kan uit worden gezet. 

NIEUW: HALO UP: versie met bovenaansluiting.

 

Nu met Maestro besturingssysteem: gebruiksvriendelijk en makkelijk. Met dit systeem kiest u zelf of u het toestel via een afstandsbediening, uw smartfone of via een thermostaat bedient. De bijbehorende temperatuursensor op afstand kan waar dan ook in de ruimte geplaatst worden. Zo kan hij de temperatuur meten op de gewenste plek.

 

 Afmetingen 1200x520x520

Gewicht 127 kg

Rendement 92%

Verbruik 0,6 - 1,5 kg/u

Pelletvoorraad 32 l

 

- 8 Kw

- Stille kachel, ventilator kan uit

- Met bovenaansluiting

- gebruiksvriendelijke afstandsbediening

- Active+ systeem, stille kachel

- Oyster, kachel haalt geen zuurstof uit de ruimte

- Wifi ready, wifi is een optie

- Quick start, kachel start snel op

- Energielabel A

- Voorbereid op Europes milieu eisen van 2022

 

Halo Up met bovenaansluiting en Maestro mogelijk

 

 

Adviesprijs Halo        3878,--

Adviesprijs Halo Up  4229,--

Optie Maestro:

Afstandbediening (incl. APP masetro)     € 151,--

Display op de kachel                                  € 175,--

 

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartfone of tablet of via de optionele afstandsbeding of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
  • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.

 

  • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.

 

  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie zijn verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).