MCZ Doc Comfort air 9 kW

Smalle Pelletkachel

De MCZ Doc is maar 29 cm diep, net als de MCZ Linea. Hierdoor zijn ze erg geschikt om te plaatsen in een gang, hal of andere smalle ruimte. Beide modellen zijn uitgerust met een dubbele deur en een pellet reservoir aan de linkerzijde en met een boven- en achteraansluiting. De 2 ventilatoren kunnen naar eigen wens gebruikt worden: om te kanaliseren naar een andere ruimte of in de ruimte waarin het toestel staat. De ventilatoren kunnen ook uitgeschakeld worden voor een uiterst stille werking. 

 

Uitvoeringen: zwart met top in gietijzer zwart of zilver

Afmetingen: 1140x860x300

Comfort-air: kanalisatie is mogelijk

Oyster: kachel is luchtdicht en daardoor wordt geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, deze wordt van buiten gehaald.

Maestro: bediening kan via smartphone, op het toestel of via thermostaat.

 

Adviesprijzen:

Staal zwart met top gietijzer zwart  4876,--

Optie UP! € 194,--

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

 

 • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
 • COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleert u zeer gemakkelijk de warmte die naar de verschillende ruimten moet worden gestuurd.
 • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartphone of tablet of via de optionele afstandsbediening of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kunt u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
 • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
 • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt maar deze van buiten haalt. Ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
 • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
 • UP!: deze pelletkachel met UP! optie is verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
 • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
 • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
 • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding tot gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.
 • GROTE ASLADE: met een grote aslade hoeft u minder snel uw toestel te reinigen, meer gebruiksgemak gegarandeerd.