Service pelletkachel na aankoop

 

Het is mogelijk om een pelletkachel te kopen via internet of via een handelaar op de hoek van de straat, de zgn. dozenschuiver. Maar is dit verstandig?

 

Wellicht betaalt u dan de laagste prijs van dát moment maar....

- Een pelletkachel dient op de juiste manier geïnstalleerd te worden om brandgevaar te voorkomen. De afvoer van de pelletkachel is van groot belang. Uw vakman kent de wet en kent de gevaren. 

- Een pelletkachel dient op de juiste manier ingesteld te worden om optimaal en zuinig te branden. U wilt immers niet onnodig teveel pellets verstoken en u wilt zwart geblakerde raampjes en storingen voorkomen. Het instellen van een  pelletkachel is precisiewerk wat uw vakman beheerst. 

- Een pelletkachel heeft regelmatig onderhoud nodig. Zowel de reguliere als de jaarlijkse schoonmaakbeurt zijn van groot belang voor het goed functioneren en de levensduur van de kachel.  Pelletkachelverkoop onderhoudt uw dure pelletkachel op de juiste manier. 

- Een pelletkachel is voorzien van de nodige elektronica. Wie helpt u bij het vaststellen en verhelpen van problemen? Na uw aankoop bij pelletkachelverkoop kunt u rekenen op onze service. Bij een door ons geplaatste kachel gaan we in eerste instantie proberen u telefonisch te ondersteunen om hiermee de kosten voor beide partijen te besparen. In 80% van de meldingen is hiermee het probleem opgelost. Lukt het niet dan zullen we u z.s.m. gaan bezoeken. Ook voor dhz-ers en niet door ons geleverde kachels hebben we hier protocollen voor.

- Een pelletkachel gekocht bij de vakhandelaar is verzekerd van 2 jaar tot 5 jaar Europese garantie. 

- Een pelletkachel hoort voorzien te zijn van een Nederlandse gebruiksaanwijzing zodat u uw kachel leert begrijpen. Bij ons ontvangt u samen met de gebruiksaanwijzing ook de informatie over het onderhoud van uw pelletkachel. 

 

Als u bovenstaande punten belangrijk vindt dan  bent u hier op het juiste adres bij uw vakhandelaar pelletkachelverkoop.n

Wij bieden u goede service en u kunt op ons blijven vertrouwen, ook ná aanschaf van uw pelletkachel. 

  

Voor al uw vragen kunt u onderstaand formulier gebruiken.

 

service pelletkachel, onderhoud pelletkachel HTML