Nordic Fire Fenna 6 kW

 

 

De pelletkachel Fenna past met zijn opvallende compacte formaat perfect onder een schouw. Met zijn unieke glazen ramen aan 3 zijden, biedt deze kachel een adembenemend zicht op het vuur vanuit elke hoek. Het robuuste en onverwoestbare uiterlijk zorgt ervoor dat deze kachel in iedere interieur tot zijn recht komt.

Deze Fenna is standaard voorzien van vele innovatieve opties, waaronder een WIFI regeling om de pelletkachel vanaf elke locatie met de mobiele app te bedienen. De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is.

De Fenna beschikt over een relax ventilator, dit houdt in dat de ventilator op de laagste stand kan worden ingeschakeld terwijl het vermogen hoog staat. Hierdoor is het geluidsniveau van de pelletkachel minimaal geworden.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 

   Vermogen nominaal (min-max) 2,5 – 6 kW
   Pelletverbruik (min-max) 0,6 – 1,5 kg/h
   Rendement

92 %

   Diameter rookgasafvoer Ø 80 mm
   Externe luchttoevoer mogelijkheid Ø 30 mm
   Inhoud pelletreservoir 12 kg
   Brandduur (min-max in uren) 10 – 22 uur
   Maatvoering H x B x D 753 x 480 x 540 mm
   Gewicht 170 kg

 

 

UNIEKE VOORDELEN VAN DE PELLETKACHEL FENNA

 

 

<?php echo $imagename; ?>

Relaxfunctie

Nordic Fire biedt de stilste pelletkachel in zijn soort. Bij de pelletkachels met een relax-functie is het mogelijk om de convectie-ventilator op ieder gewenst moment, op de laagste stand te zetten waardoor deze nog stiller is.

<?php echo $imagename; ?>

Auto Pilot System

De Nordic Fire pelletkachel is voorzien van het innovatieve Auto Pilot System. Dit systeem past, door temperatuurmetingen, automatisch de pellettoevoer en verbrandingssnelheid aan. Resultaat: een verhoogd rendement én besparing op het verbruik van pellets.

<?php echo $imagename; ?>

Garantie

Nordic Fire biedt dankzij de hoogwaardig toegepaste materialen een standaard garantieperiode van 2 jaar op onderdelen, die tot maar liefst 5 jaar verlengbaar is.
Wilt u ook 5 jaar garantie? Dan dient u uw kachel hier te registreren. Zo geniet u met zekerheid jarenlang van uw Nordic Fire pelletkachel.

<?php echo $imagename; ?>

WiFi

Bij Nordic Fire is WiFi standaard! Naast de uitgebreide TOUCH bediening is de pelletkachel vanaf elke plek via uw smartphone of tablet te bedienen. Voorbereid op de toekomst!

<?php echo $imagename; ?>

TOUCH afstandsbediening

De Nordic Fire is standaard voorzien van een moderne TOUCH afstandsbediening waarmee u eenvoudig alle gewenste instellingen kunt invoeren en diverse data kunt aflezen. 

<?php echo $imagename; ?>

Lange Levensduur

Een Nordic Fire pelletkachel heeft een lange levensduur dankzij de hoogwaardige materialen waaruit de kachel is opgebouwd. De kachel bestaat uit gietijzer en zwaar staal en de branderruimte is bekleed met het sterkste vermiculite. Dit heeft als voordeel dat er minder warmte naar de elektronische onderdelen kan doorstralen. 

<?php echo $imagename; ?>

Bovenaansluiting optioneel

Deze pelletkachel is voorbereid op een boven-aansluitset. Kiest u hiervoor, dan kan de kachel dichter bij de muur worden geplaatst. De boven-aansluitset wordt vooraf door één van onze pelletkachelspecialisten op een juiste en veilige wijze gemonteerd.

<?php echo $imagename; ?>

Full Auto Cleaning

De nieuwe Nordic Fire pelletkachels zijn voorzien van een vernieuwde Full Auto Cleaning. De brander-bodemplaat kantelt automatisch voordat de kachel wordt ingeschakeld. Hierdoor worden de asrestanten afgevoerd naar de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd: bovendien kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade toe hoeven legen.

<?php echo $imagename; ?>

Traploze continu motor

Om het geluid van de vijzelmotor volledig weg te nemen, maakt Nordic Fire gebruik van een continu doordraaiende vijzelmotor. Deze vijzelmotor is volledig stil dankzij het feit dat deze op verschillende snelheden kan draaien zonder te hoeven starten of stoppen: een geluid dat in het verleden tot irritaties kon leiden. 

<?php echo $imagename; ?>

Quick Start

Een Nordic Fire pelletkachel is uitgevoerd met een kwarts gloeispiraal. De quartz gloeispiraal is binnen 10 seconden opgewarmd en wordt vele malen heter dan een standaard stalen gloeispiraal. Door het gebruik van deze innovatieve gloeispiraal start de pelletkachel veel sneller op en is de rookontwikkeling minimaal. Bovendien wordt er stroom bespaard doordat de opstarttijd veel korter is.

<?php echo $imagename; ?>

Timer & Thermostaat

Comfort staat bij Nordic Fire voorop: daarom zijn alle pelletkachels voorzien van een uitgebreide timerfunctie waarmee u diverse programma's kunt instellen. Daarnaast kunt u dankzij de thermostaat een gewenste temperatuur instellen voor een automatische regeling van de pelletkachel.

<?php echo $imagename; ?>

Geluidsarm

Een Nordic Fire pelletkachel is de stilste in zijn soort, dit wordt bereikt door gebruik te maken van diverse innovaties: o.a. de traploze continu motor, gietijzeren warmtewisselaar, in te stellen convectieventilator en relaxfunctie.

Klik hier voor de maatvoering

Klik hier voor het energielabel

Adviesprijs Fenna zwart € 4585,-- incl. BTW

Adviesprijs Fenna zwart petite € 4570,-- incl. BTW

Adviesprijs boven-aansluitset Fenna € 265,-- incl. BTW