Philo Maestro 14 kW

De MCZ Philo is heel geschikt voor smalle ruimtes. Hij is slechts 27 cm diep en kan daardoor vrijwel overal geïnstalleerd worden. Tevens is er een rookgasaansluiting van boven mogelijk. De ventilatoren kunnen naar wens worden ingesteld: naar achteren, de zijkant, de voorkant en de bovenkant, al naar gelang de warmtebehoefte. Er zijn 2 kanalisaties naar achteren mogelijk.

 

Philo Comfort Air Power   14 kW  € 6207,--  

Optie UP € 115,--

Afmetingen 1190x1000x400

2x kanaliseerbaar

leverbaar in wit, zwart, bordeaux, aluminium en brons

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

     

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel Philo Maestro 14 kW:COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleert u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimten moet worden gestuurd.

  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartphone of tablet of via de optionele afstandsbediening of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kunt u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie is verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
  • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.