Ferlux pelletkachel

De Spaanse fabrikant Ferlux werkt al meer dan 28 jaar aan de productie van verwarmingstoestellen, met de groei en productinnovatie van het bedrijf door onderzoek, ontwikkeling en aandacht voor de klanten. Dit alles heeft het mogelijk gesteld om jaar na jaar aanwezig te zijn, tot nu toe in meer dan 20 landen over de hele wereld. Het assortiment omvat intussen een interessante range eigentijdse kachels waarbij voor elke situatie wel een oplossing is.

 

Alle modellen van Ferlux voldoen aan de eisen van EcoDesign 2022.

 

                     Ares

                        Shara

                            Nerea

                                 Iris

FERLUX Catalogo Pellet 2024

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Ferlux pelletkachels zijn pelletkachels 2.0, met méér mogelijkheden, méér automatische regelingen. 

Dit zijn de (extra) mogelijkheden van Ferlux pelletkachels

dagelijks automatisch kalibreren

 1. Automatische controle van het verbrandingssysteem, kalibreert dagelijks, regelt zich dagelijks zelf in. 
 2. Anti-Defragación. De kachel is uitgerust met een dubbel beveiligingssysteem. De eerste elektronisch en de tweede mechanisch.
 3. Protec Autom. Comb. De kachel selecteert automatisch het meest geschikte verbrandingsvermogen, rekening houdend met de omgevingstemperatuur en de gewenste temperatuur.
 4. Air Silence. Systeem waarmee de gebruiker de hoeveelheid warme lucht aan de uitlaat van de kachel kan regelen, waardoor het geluidsniveau van het apparaat wordt gewijzigd.
 5. Fire-stop. Automatisch uitschakelsysteem dat wordt geactiveerd als de omgevingstemperatuur de gewenste temperatuur met drie graden overschrijdt.
 6. Canalización. Systeem waarmee warme lucht door de kachel naar andere kamers kan worden gevoerd door middel van zeer stille ventilatoren.
 7. Een luchtgordijn voorkomt dat verbrandingsgassen in contact komen met het glas. Hierdoor blijft het glas langer schoon.
 8. Horario. Systeem waarmee de kachel automatisch maximaal drie maal dagelijks aan en drie maal dagelijks uit kan worden geprogrammeerd.
 9. Al deze luchtkachels hebben een verbrandingskamer bedekt met vermiculiet.
 10. Mando distancia. Al deze kachels zijn uitgerust met een afstandsbediening waarmee in- en uitschakelen en vermogensregeling mogelijk zijn.
 11. De Ferlux pelletkachels zijn makkelijk schoon te houden. 
 12. Tijdens gebruik wordt het rookgasreinigingssysteem automatisch geactiveerd.
 13. Sommige kachels reinigen zichzelf automatisch. De brander reinigt automatisch iedere keer als de kachel aan en uitgaat. De kachel opent de bodem door elektronisch gestuurde lineaire beweging.
 14. Sistema anticondensacion. Het innovatieve ontwerp van het ketellichaam voorkomt condensatie die creosoot van binnen veroorzaakt.
 15. Wifi optioneel
 16. GSM control. GSM systeem optioneel.