Batavia E500 Elektrische haard

In het hart van comfort en gezelligheid schittert de Batavia E500 elektrische verwarming met zijn betoverende realistische vlammenspel. Deze innovatieve warmtebron combineert technologische vooruitgang met een uniek design, waardoor een meeslepend verhaal ontstaat in de ruimtes die het verwarmt.

Met een maximaal vermogen van 2 kW en een minimaal vermogen van 1 kW biedt de Batavia E500 niet alleen een krachtige bron van warmte, maar ook de flexibiliteit om de intensiteit aan te passen aan jouw behoeften. Het is niet zomaar een verwarming; het is een kunstwerk dat functionaliteit en esthetiek perfect in balans brengt.

Met een minimaal stroomverbruik van 1 kW is de Batavia E500 niet alleen energiezuinig, maar ook een duurzame keuze voor moderne leefruimtes. Het gewicht van 41 kg en de afmetingen (hoogte 83,3 cm, breedte 57,4 cm, diepte 47,4 cm) maken het een veelzijdige toevoeging aan elke kamer, waarbij zowel prestaties als design naadloos samenkomen.

Wat de Batavia E500 echt bijzonder maakt, is het unieke design dat zich onderscheidt van andere verwarmingsapparaten. Het is meer dan alleen een functioneel object; het is een statement van stijl en persoonlijkheid. Met strakke lijnen, elegante vormen en hoogwaardige materialen voegt de Batavia E500 een vleugje klasse toe aan elke omgeving.

Maar de magie gaat verder. De mogelijkheid om te kiezen uit een scala van kleurencombinaties biedt de vrijheid om de Batavia E500 aan te passen aan jouw eigen smaak en interieur. Of je nu gaat voor een klassieke uitstraling met gedempte tinten of een gedurfd statement met levendige kleuren, deze elektrische verwarming past zich moeiteloos aan en wordt zo een naadloos onderdeel van jouw persoonlijke leefruimte.

Stel je voor: een koude winteravond, de lichten gedimd, en de Batavia E500 straalt een sfeervol licht uit terwijl de realistische vlammen dansen. Met een maximaal vermogen van 2 kW en een minimaal stroomverbruik van 1 kW is het niet alleen een bron van warmte; het is een visueel spektakel dat de ambiance verrijkt en een gevoel van welzijn creëert.

 

 

Model Batavia E500
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht Driezijdig
Type kachel Vrijstaand
Materiaal Plaatstaal
Kleur Zwart
Lichtmodule  LED
Afmeting breedte 57.5 cm
Hoogte haard (in cm) 82.00 cm
Diepte haard (in cm) 47.00 cm
Bediening Handbediening, Afstandsbediening
Minimaal vermogen 1 kW
Maximaal vermogen 2 kW
Geluidsmodule Ja
Kleureffect instelbaar Ja

Ter introductie bieden we de Batavia E500 tijdelijk aan van € 2795,-- voor € 2495,--.

Sale!

Batavia E500 Elektrische haard

€ 2.795,00 € 2.495,00
Sale!

Batavia E500 Elektrische haard

€ 2.795,00 € 2.495,00