MCZ Suite 10 kW, 12 kW, 14 kW

Pelletkachel Steen met bovenaansluiting

De MCZ Suite heeft een keramische bekleding waardoor deze kachel erg goed past in een klassiek interieur. Het binneninterieur is van degelijk gietijzer. Beschikbaar in de kleuren Old Amber, Peper en zout en Bordeuax. Deze kachel is zelfreinigend.

 

- 10, 12 of 14 Kw

- Afmetingen 1146x590x547

- Kanaliseerbaar

- met bovenaansluiting

- Active+ systeem, stille kachel

- Oyster, kachel haalt geen zuurstof uit de ruimte

- Wifi ready, wifi is een optie

- Quick start, kachel start snel op

- Energielabel A

- Voorbereid op Europese milieu eisen van 2022

 

 

Adviesprijzen:

 

Adviesprijzen M2-serie:

Suite Air M2                           10 kW                                       4719,--

Suite Air Up! M2                     10 kW   bovenaansluiting            5082,--

Suite comfort Air M2               12 kW                                       5354,--

Suite comfort Air Up M2          12 kW  bovenaansluiting             5729,--    

Suite comfort Air Power M2 Core14 Kw                                     6395,--

Suite Hydromatic M2               16 kW                                       6770,--

Suite Hydromatic M2               23 kW                                       7623,--       

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel Suite 14 kW:

 • COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via  kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleert u zeer gemakkelijk de warmte die naar de verschillende ruimten moet worden gestuurd.
 • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartphone of tablet of via de optionele afstandsbediening of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kunt u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
 • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
 • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
 • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
 • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
 • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
 • AUTOMATISCHE REINIGING: Bij het uitdoven van de kachel wordt de branderpot automatisch gereinigd. De bodem van het branderbed gaat open zodat de resterende assen in de aslade vallen. Een langere autonomie verzekerd.
 • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve
 • pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
 • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.