MCZ Mida 8 kW

 

 

De opvolger van de bekende MCZ Gio is deze Mida. lDe Mida heeft een eenvoudige bediening compleet met thermostaat en timer bediening. Om de kachel ook op afstand te kunnen bedienen is een infrarood afstandsbediening of WiFi kit leverbaar.

Door het 'Quick Start' systeem geeft de haard in slechts 4 minuten al warmte af! Tevens geeft de MCZ Mida veel sfeer, omdat de vlammen goed te zien zijn. De MCZ Mida is verkrijgbaar met zijpanelen in de kleuren zwart, wit, zilver en bordeaux. Het vermogen tot 8kW is krachtig en met zijn rendementsklasse A+ is hij ook nog zuinig. Eén van de innovatieve functies van de MCZ Mida is het 'No Air' systeem: De toestellen met NO AIR zijn uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte. 

De MCZ Mida vrijstaande pelletkachel is zowel met achter- als bovenaansluiting(X-up) verkrijgbaar. De deur, de bovenzijde en het interieur zijn gemaakt van gietijzer, de zijkanten uit plaatstaal. 

 

4 kleuren

De MCZ Mida is leverbaar in de kleuren wit, zwart, rood en zilver.

Warmte vanaf de bovenzijde

De warmte van de Mida komt aan de bovenzijde uit het toestel waardoor u geen hinder ondervindt als u dicht op het toestel zit.

 

Specificaties:

Vermogen kW: 8
 Kachelpijp: 80 mm
Gewicht in kg: 80
Afmetingen basisvorm ca. (H x B x D): 1020 x 460 x 480 mm
Brandstof: Pellet
Kachelpijp aansluiting: achter
Besturing: WIFI, Afstandsbediening
Kleur: zwart, wit, rood, grijs
Behuizing: Metaal
Ventilator: Ventilator kan worden uitgeschakeld
Rendement ca.: 90,5 %
Certificering: A+, Eco Design 2022, Flamme Verte

 

MCZ Mida 8 kW van € 3007,-- voor € 2650,-- incl. BTW. Showroomaanbieding.

MCZ Mida X-Up 8 kW van € 3600,-- voor € 3175,-- incl. BTW.

Afstandsbediening Easy € 79,-- incl. BTW.

Wifi-kit Easy € 115,-- incl. BTW.

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Sale!

MCZ Mida 8 kW zwart

€ 3.007,00 € 2.650,00
Sale!

MCZ Mida 8 kW zwart

€ 3.007,00 € 2.650,00