MCZ Ray comfort air 8 kW

De pelletkachel MCZ Ray is een zeer ondiepe kachel van slechts 28,6 cm. Deze zwarte stalen kachel is bekleed met een modern front in speksteen of keramiek in een kleur naar keuze: wit, Bordeaux of zwart. Dit toestel kan behalve de ruimte waar hij staat nog een tweede ruimte verwarmen. De Ray kan zowel van achteren als met bovenuitgang worden aangesloten. 

 

8 kW

HxBxD  1130x882x286

Kanaliseerbaar

Quickstart

Ventilator kan uitgeschakeld worden

Maestro systeem, bediening via telefoon of tablet

Oystersysteem, er wordt geen lucht uit de ruimte gehaald

Bovenuitgang mogelijk.

 

Adviesprijs         € 4749,-- (bordeaux, zwart, wit)

Optie keramiek   € 4943,-- (bordeaux, zwart, wit)

Optie speksteen  € 4973,--

Optie UP!           € 127,--

 

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • ACTIVE+: Met Active+ wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.
  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartphone of tablet of via de optionele afstandsbediening of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kunt u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
  • Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleert u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimten moet worden gestuurd.
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie zijn verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).