MeNext 

Tijdelijk extra voordelig!!

 

De MeNext van Artel NextFire is een gloednieuwe mooie, strakke en robuuste pelletkachel. De kachel heeft standaard de mogelijkheid om de afvoer aan de bovenzijde (rechts achter) of achterzijde aan te sluiten zonder meerkosten.

Dit betekent voor u dat de kachel 15 cm minder ver de kamer in steekt. Hij staat nagenoeg direct tegen de achtermuur aan. Het betreft een lage, kleine pelletkachel met compacte afmetingen. De MeNext heeft een gietijzeren branderkorf en 93% optimaal rendement. 

 

 

CONTINU DRAAIENDE PELLETMOTOR

Standaard heeft de MeNext een continu draaiende  pelletmotor net zoals de Julia Next ook heeft. Hierdoor is de kachel uitzonderlijk stil omdat u het repeterende geluid van de pelletmotor niet meer zult horen.

 

 

GIETIJZEREN BRANDER MET ZEER LAAG VERMOGEN

Met zijn gietijzeren brander en een display dat weggewerkt is achter het deksel van de pelletbunker heeft u een prachtige kleine kachel in uw woonkamer die perfect tegen een muur maar ook voor een schoorsteenmantel kan worden geplaatst. Het zeer lage vermogen in stand 1 (1,5 kW!) maakt hem ideaal voor de kleinere ruimten maar is door het hoge vermogen van 8 kW geschikt voor kamers tot 60 m2.

 

KERAMISCHE ONTSTEKER

De kachel heeft tevens de inmiddels bekende keramische gloeibougie of gloeikaars meegekregen. Hiermee zal de kachel supersnel opstarten en waarborgt tevens een zeer lange levensduur bij goed onderhoud met zeer vele starts.

 

 

PELLETKACHEL MET "SILENT STOP" FUNCTIE

De MeNext heeft een "silent stop" functie. Dit houdt in dat de kachel zeer stil uitblaast, nadat deze is uitgezet. Dit maakt dat de Menext ook perfect in de stand-by functie gezet kan worden zonder geluidsoverlast. Hiermee voorkom je tevens dat het te warm gaat worden in de kamer.

 

Specificaties:
Vermogen  1,5 - 8 kW
Uitvoering open toestel
Continu vijzel ja
Tankinhoud 11 kg
Voeding 230V/ 60W continu, 300W bij opstart
Afmetingen 452x438x762 mm (LxBxH)
Gewicht

80 kg

 

 

Extra's: 

Afstandsbediening nee
WiFi Optioneel ja
Autoclean nvt
Type Ontsteker keramisch

 

Garantie en energielabel:

Garantie 2 jaar
Energie label A+

 

Afmeting Menext Pelletkachelverkoop
PDF – 195,9 KB
Spec Blad Me Next Pelletkachelverkoop
PDF – 389,0 KB
Handleiding Me Next Pelletkachel 4 Knops
PDF – 351,5 KB
Ombouwen MeNext afvoer
PDF – 66,5 KB
ENERGY MENEXTBLACK
PDF – 124,7 KB

AANBIEDINGEN MENEXT

Uitverkocht

Artel MeNext met lichte schade

€ 1.059,00 € 925,00
Uitverkocht

Artel MeNext met lichte schade

€ 1.059,00 € 925,00

De MeNext heeft een kleine schade aan het rechter zijpaneel. Zie bijgaande foto's. Kachel heeft niet gebrand.

Verzenden naar buitenland op aanvraag.

Sale!

Wifi module Artel 3- en 4-knops bediening

€ 175,00 € 159,00
Sale!

Wifi module Artel 3- en 4-knops bediening

€ 175,00 € 159,00

Deze kit maakt het mogelijk om uw pelletkachel volledig op afstand te bedienen. Met een app op uw telefoon kan de temperatuur in de woning afgelezen worden en indien nodig kunt u de pelletkachel aan of uit zetten. Ook kunt u de ingestelde temperatuur of vermogen verhogen of verlagen.

Deze Wi-Fi is geschikt voor de Artel 3- en 4-knops pelletkachels. Controleer vooraf of er een witte vierkante stekker achter op de kachel aanwezig is.

Retourneren niet mogelijk.