MCZ Loop 8 kW

De MCZ Loop Air M+ is een ronde pelletkachel van 107 cm hoog. Het deksel is gemaakt van gietijzer en kan naar voren getrokken worden om de kachel te vullen. De zijkanten zijn van staal en kunnen geleverd worden in zwart of in zilver. Dankzij de nieuwe reductiemotor is de No Air kachel nog stiller en energiezuiniger. Bovendien is dit een zelfreinigende kachel.

 

- 8 kw

- 107x54x55

- No air, de ventilator kan uit worden gezet

- Maestro systeem, bediening via smartphone, tablet of optionele afstandbediening. 

- Oystertechniek, luchtdicht, verbruikt geen zuurstof uit de ruimte

- Quick start

- Stille reductiemotor

- Comfort Air

 

Adviesprijs € 4241,00

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartphone of tablet of via de optionele afstandsbediening of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kunt u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
  • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie is verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • AUTOMATISCHE REINIGING: Bij het uitdoven van de kachel wordt de branderpot automatisch gereinigd. De bodem van het branderbed gaat open zodat de resterende assen in de aslade vallen. Een langere autonomie verzekerd.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering)
  • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.