Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Loop 8 kW

MCZ Loop 8 kW

De MCZ Loop is een ronde pelletkachel van 107 cm. Het deksel is gemaakt van gietijzer en kan naar voren getrokken worden op de kachel te vullen. De zijkanten zijn van staal en kunnen gelverd worden in zwart of in zilver. Dankzij de nieuwe reductiemotor is de No Air kachel nog stillen en energiezuiniger. Bovendien is dit een zelfreinigende kachel.

 

- 8 kw

- 107x54x55

- No air, de ventilator kan uit wordeng gezet

- Maestro systeem, bediening via smartfone, tablet of optionele afstandbediening. 

- Oisterstysteem, luchtdicht, verbruikt geen zuurstof uit de ruimte

- Quick start

- Wifi

- Stille reductiemotor

- Comfort Air

 

Adviesprijs € 3557,00

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

-

 • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.EASY-systeem: easy staat voor eenvoudig. Via een eenvoudig maar compleet bedieningspaneel op het toestel kan de kachel makkelijk bediend worden en geprogrammeerd worden, in uw eigen taal, met timer en thermostaat. Een afstandbediening kan optioneel geleverd worden.
 • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartfone of tablet of via de optionele afstandsbeding of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
 • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
 • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
 • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
 • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
 • UP!: deze pelletkachel met UP optie zijn verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
 • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
 • AUTOMATISCHE REINIGING: Bij het uitdoven van de kachel wordt de branderpot automatisch gereinigd. De bodem van het branderbed gaat open zodat de resteren assen in de aslade vallen. Een langere autonomie verzekerd.
 • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve
 • pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
 • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.