Luka pellets

Hoogwaardige pellet met EN+/A1 keurmerk van natuurlijke oorsprong met hoge calorische waarde, laag asgehalte en laag watergehalte.
LUKAPELET pellets worden onder hoge druk geperst uit ontschorst naaldhout en zonder chemische toevoegingen. Lukapellets met een diameter van 6 mm zorgen voor een hoogwaardig verbrandingsproces en maken een nauwkeurige regeling van de warmteafgifte mogelijk.

Volgens de resultaten van laboratoriumtests blijft na het verbranden van 1000 kg LUKAPELET-pellets in de stookinstallatie slechts ongeveer 5 kg as over. (0,5%)


EXTRA PURE PELLETS
De bron van het basismateriaal voor de productie van pellets is uitsluitend puur schaafsel van de productie van geschaafde profielen. Altijd zonder schors en ongewenste toevoegingen! Ze bevatten geen toegevoegde bindmiddelen of andere chemische producten die de levensduur van de kachel kunnen verkorten. De vereiste sterkte en cohesie na het persen wordt geleverd door de natuurlijke stoffen in het hout.


STANDAARD VERPAKKING:

- Pallet 1 x 1,2 m, 65 zakken van 15 kg = 975 kg 

- Pallet 1 x 1,2 m, 70 zakken van 15 kg = 1050 kg 

 

TECHNISCHE PARAMETERS:
Diameter 6 mm ± 1 mm
Geperst tot ca. 1260 kg/m3 Bulkdichtheid ca. 725 kg/m3

Calorische waarde  16,5 MJ/kg
Asgehalte ≤ 0,5 %

Watergehalte ≤ 10 %
Materiaal - zuiver vurenkrullen

Keurmerk: EN+/A1

1 pallet 65 of 70 zakken van 15 kg. Thuisbezorgd binnen Nl. De levertijd bedraagt ca. 1 week. 

Tevens is afhalen tegen een zeer voordelig tarief mogelijk. Kijk voor de actuele afhaalprijs bij onderstaande informatie.

afhalen van luka pellets

U kunt tevens een volle pallet van 975 kg Luka pellets afhalen. De blokpallet met gevuld met 65 zakken wordt voor u op uw aanhanger of in uw bestelwagen gezet. 

De kosten van 65 zakken van 15 kg(975 kg) bedragen dan € 425,-- incl. BTW. Geef uw bestelling even aan ons door via onderstaand formulier. Dan staat uw bestelling klaar wanneer u het wilt afhalen. Tegen een meerprijs van € 30,-- krijgt u 5 extra zakken mee. Dus 70 zakken voor € 455,-- incl. BTW.

Heeft u geen plaats voor een hele pallet dan is losse zakken afhalen natuurlijk ook altijd mogelijk.