Moederhaard pelletkachel

Wat is een pelletkachel moederhaard ofwel een pelletkachel op CV?

Is een hydro pelletkachel een moederhaard pelletkachel? Ja!

Moederhaard pelletkachel of hydro pelletkachels of pelletkachels op cv (zo worden ze genoemd) zijn pelletkachels die warme lucht en warm water produceren om aan te sluiten op de centrale verwarming. Zij kunnen warmte leveren aan de radiatoren of aan de vloerverwarming. Dit kan een voordeel zijn als u grote delen van het huis  milieubewust wil verwarmen. U behoudt het comfort en het gebruiksgemak van een cv-ketel. 

 

 

  Pelletkachels CV – Artel Pelletkachels CV

 

Pelletkachels CV – Artel Pelletkachels CV zijn gemaakt volgens de nieuwste technologieën. Hierdoor is het mogelijk uw hele woning op een milieubewuste manier te stoken met hout, met het behoud van comfort en gebruikersgemak van de moderne tijd. De  Artel pelletkachels CV moederhaard zet u in uw woonkamer zodat de moederhaard CV heerlijke stralingswarmte afgeeft welke vergelijkbaar is met een houtkachel.

MCZ Pelletkachel CV - Hydro Pelletkachel MCZ

 

De Hydrormodellen van MCZ zijn CV pelletkachels die warmte lucht en warm water produceren om aan te sluiten op de Centrale Verwarming. De toestellen zijn volledig uitgerust en zijn voorzien van alle veiligheidskleppen, expansievat, circulatiepomp, enz om een volledig centrale verwarming autonoom te bedienen.