Cute M+ 8 kW

De Cute M+ is een pelletkachel van MCZ die de looks heeft van een houtkachel, maar met de techniek van de pelletkachel. Deze kachel heeft een vermogen van 8 kW. De kachel is natuurlijk voorzien van het unieke Maestro+ systeem voor een altijd optimale verbranding, ongeacht de pellets en het rookkanaal. Tevens heeft de Cute standaard een display op de kachel. Ook zijn ze “gsm ready” zodat de kachel met een app en een optionele module op afstand kan worden bediend. Met zijn beperkte afmetingen en centrale achter- of bovenaansluiting (Ø 100mm) is hij ook ideaal voor plaatsing onder een schouw. Het brede model branderbak zorgt voor een groter en aangenamer vlammenbeeld, de convectieventilator kan uitgeschakeld worden voor een stillere werking. De pelletmotor draait nagenoeg geruisloos.

Afmetingen 80 x 60 x 55 cm (H x B x D)
CV Aansluiting nee
Achteraansluiting ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandsbediening Ja met thermostaat
Inhoud pelletreservoir nog onbekend
Buitenluchtaanvoer ja
Kleuren zwart
Deur draaideur
Branderpot gietijzer
Rendement 92%
Bekleding staal
Stijl Tijdloos, Klassiek
Type kachel Vrijstaand
Vuurzicht Front

 

Optie kit voor achter-aansluiting € 79,--

 

Adviesprijs Cute M+ € 4568,-- incl. display

Adviesprijs Afstandsbediening M+ € 333,-

Optie: afdekplaatje voor achteraansluiting: gratis

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

 

  • M+-systeem: Met dit nieuwe systeem kunt u via een app de kachel overal bedienen. Tevens kan de kachel met een Maestro-display op de kachel worden bediend. Gebruikt u deze niet dan wordt hij onzichtbaar opgeborgen. 
  • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • BREDE VLAM: een aantrekkelijke, grote vlam dankzij de bredere branderpot.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie is verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI-READY: dit toestel is voorzien van een dubbele wifi-module.

 

Sale!

MCZ Cute zwart 8 kW

€ 4.568,00 € 3.950,00
Sale!

MCZ Cute zwart 8 kW

€ 4.568,00 € 3.950,00