Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Cute 8 kW

Cute 8 kW

De Cute is een pelletkachel van MCZ die de look heeft van een houtkachel, maar met de techniek van de pelletkachel. Deze kachel heeft een vermogen van 8kW. De kachel is natuurlijk voorzien van het unieke Active+ systeem voor een altijd optimale verbranding, ongeacht de pellets en het rookkanaal. Ook zijn ze “gsm ready” zodat de kachel met een app en een optionele module op afstand kan worden bediend. Met zijn beperkte afmetingen en centrale achter- of bovenaansluiting (Ø 100mm) is hij ook ideaal voor plaatsing onder een schouw. De brede branderbak zorgt voor een groter en aangenamer vlammenbeeld, de convectieventilator kan uitgeschakeld worden voor een stillere werking. De pelletmotor draait nagenoeg geruisloos.

Afmetingen 80 x 60 x 55 cm (H x B x D)
CV Aansluiting nee
Achteraansluiting ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandsbediening Ja met thermostaat
Inhoud pelletreservoir nog onbekend
Buitenluchtaanvoer ja
Kleuren zwart
Deur draaideur
Branderpot gietijzer
Rendement 92%
Bekleding staal
Stijl Tijdloos, Klassiek
Type kachel Vrijstaand
Vuurzicht Front

 

Optie kit voor achteraansluiting € 108,--

 

Adviesprijs Cute met Maestro systeem € 3557,-

Adviesprijs Afstandbediening Maestro € 131,-

Adviesprijs Display Maestro € 197,-

Optie: afdekplaatje voor achteraansluiting: gratis

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • RELAX-systeem: Uw pelletkachel bedienen vanuit uw luie stoel, de RELAX toestellen zijn standaard uitgerust met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening met geïntegreerde thermostaat, voor de bediening en programmeren van uw toestel. Bovendien zijn de relaxtoestellen uitgerust met het Active+ systeem. Dit systeem regelt de verbranding elektronisch.
  • Active + systeem; dankzij dit systeem brandt de kachel steeds met de juiste hoeveelheid zuurstof waardoor optimale verbranding ontstaat. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden. Optioneel kan op elke Active+ een wifi -kit aangesloten worden.

 

  • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • BREDE VLAM: een aantrekkelijke, grote vlam dankzij de bredere branderpot.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie zijn verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI-READY: dit WiFi ready toestel kan optioneel worden uitgerust met een WiFi module.