Ulma pellet-luchtheater

Ulma Grote vermogens voor grote ruimtes

De ULMA warmeluchtverhitter op pellets is ideaal voor het verwarmen van een atelier, werkruimte, hangar, grote garage, ... U kunt kiezen uit een vermogen van 20 kW of 40 kW. Snel, efficiënt, milieuvriendelijk en goedkoop verwarmen van grotere ruimtes.

 

Over Ulma Zweeds producent biomassaketels

Ulma AB is een Zweedse producent van biomassaketels voor exclusief en commercieel gebruik. Het bedrijf is in 2004 begonnen met de productie en heeft het product-assortiment de afgelopen jaren verder ontwikkeld. Het bedrijf exporteert momenteel naar de VS en een groot deel van Europa op basis van een sterke thuismarktverkoop in Zweden. Alle producten ondergaan automatische controles om ervoor te zorgen dat de biomassaketel net zo effectief functioneren als elk verwarmingssysteem op basis van fossiele brandstoffen. Het volledige productieproces wordt uitgevoerd op hun eigen terrein in Svenljunga, Zweden.

 

De technologie

Deze toestellen zijn voorzien van een luchtcompressor die ervoor zorgt dat de brander regelmatig wordt schoongeblazen. De brander start automatisch in verschillende stappen: 120 sec. nadat de thermostaat aanslaat, start de brander. De brander heeft 5 vermogens. Een krachtige tangentiële ventilator zorgt voor een snelle verspreiding van de warme lucht. Een fotovoltaïsche cel in de verbrandingskamer controleert continu de verbranding. Alle branders worden geleverd met een gebruiksvriendelijk touchscreen display en er is ook de mogelijkheid om een app op uw smartphone te installeren en draadloos te communiceren met uw brander/ketel via WIFI.

 

ULMA FLYER ACTUEEL
PDF – 1.001,3 KB 187 downloads