Staal:
Speciaal staal wordt gebruikt in La Nordica-Extraflame produkten waar dik staal met hoge temperaturen wordt voorbereid ten behoeve van een degelijk frame dat een lange levensduur waarborgt. 

Gietijzer:
Sinds vele jaren verwerkt La Nordica-Extraflame het beste gietijzer voor het produceren van de kachels. Gietijzer is dan ook een perfect materiaal met een een hoge vormvastheid en is recyclebaar.
Gietijzer geeft voor langere tijd warmte af.


Majolica keramiek:
Het "Majolica" van La Nordica-Extraflame is een keramisch handwerkprodukt van de hoogste kwaliteit. Het vergt een lange arbeidscyclus(twee weken) die voor de productie van de Majolica nodig is, alhoewel er vele technische hulpmiddelen zijn. Toch is het van belang dat Majolica geheel met de hand bewerkt wordt. Dit is dan wel het resultaat van een mooie maar ook unieke éénmalige produkt garantie.

 
Glas:
La Nordica-Extraflame heeft een eigen patent met het hoogwaardige glas Ironker dat een hoge bestendigheidstemperatuur heeft en waar geen vervorming in het glas optreedt. Het glas blijft helder.
In vergelijking tot gewoon glas heeft dit glas een uitzettingscoefficient van bijna nul. Glaskeramiek is niet alleen in vlak glas maar ook in gebogen vormen te  verkrijgen.

 U kunt hier de catalogus downloaden.

 Klik op onderstaande foto's voor de specificaties.

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

 

 

ketty

 

     

                         Teodora 8,7 kW                                     

     

                                       

                                                                    

        

       Souvenir Lux 10,2 kW                                    Souvenir steel 10,2 kW

    

       Comfort mini 7,8 kW