Slide 7 kW

Lille

                             Evia

PELLETKACHELS VAN EDILKAMIN: Besparing en programmeerbare warmte.

Om de ruimte te verwarmen gebruiken de kachels warme lucht. Via kanalisatie is het ook mogelijk om een aangrenzende ruimte te verwarmen. 
Dankzij de geforceerde rookgasafvoer en de kleine afmetingen kunnen de pelletkachels ook gemakkelijk in een gedecentraliseerde positie worden geplaatst ten opzichte van het rookkanaal.

De pelletkachels van Edilkamin worden aangeboden met talrijke oplossingen wat betreft het vermogen, de afmetingen en de stijl voor een gemakkelijke plaatsing in zowel traditionele als moderne inrichtingen. 
De pelletkachels van Edilkamin beschikken over een geavanceerde technologie die veiligheid, programeerbaarheid en een lange autonomie garandeert.

Pellets zijn één van de zuinigste brandstoffen en maken dus een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten mogelijk.

Klik hier voor de brochure van nov 2021 en vraag snel uw persoonlijke offerte aan.

 

NIEUW MERK! DE NAAM IS EK63

HEEFT U HET NIEUWE MERK VAN EDILKAMIN AL GEZIEN?

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER EK63.

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.