MCZ Deco AIR M+ 8 kW

Afmetingen (H x B x D) 800(H) x 750(B) x 557(D) mm
Merk MCZ
Model Vrijstaand
Vuurzicht Front
Vermogen nominaal 8 kW
Vermogen (min-max) 2.4 - 8 kW
Verbrandingssysteem Open
Kleur(en) Mat donker antraciet of wit of glanzend email
Binnenafwerking Vermiculite
Rookgasaansluiting Achter en Boven
Diameter rookgasafvoer / Afvoerdiameter 100 mm
Inhoud pelletreservoir 17 kg

De prachtige 8 kw Deco Air M+ van MCZ is slechts 80 cm hoog en staat prachtig in een nis of schouw. Het is een pelletkachel maar hij heeft de uitstraling van een houtkachel. Dit klassieke model komt heel goed tot zijn recht in een landelijke woning. De rookgasafvoer zit aan de bovenzijde waardoor hij volledig tegen een wand geplaatst kan worden. Er is echter ook een kit voor beschikbaar waardoor plaatsing met een achteruitgang mogelijk is. De kachel heeft een brede branderpot en daardoor een prachtig vlambeeld. De kachel is GSM voorbereid. Hij is verkrijgbaar in mat en glanzend zwart en ook in it email. De bediening is via een display op de achterzijde van de kachel.

 

Optie: kit voor achteraansluiting € 109,--

Adviesprijs Deco Air M+ € 5433,--

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • BREDE VLAM: een aantrekkelijke, grote vlam dankzij de bredere branderpot.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie is verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI-READY: dit WiFi ready toestel is standaard voorzien van een dubbele wifi-module.

 

Zoekt u een gelijkwaardige, kwalitatieve pelletkachel met een strakker aanzicht dan is de Saey Ghisa misschien iets voor u. Deze kachel is technisch gelijk aan de Deco. Ga voor meer info naar Saey Ghisa.