Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Raam Comfort Air 8 kW

MCZ Raam Comfort Air 8 kW

 

Dankzij zijn geringe diepte (29 cm) is de MCZ Raam heel geschikt voor de kleinere ruimtes. Deze platte kachel is verkrijgbaar in de kleuren wit, boreaux, zwart en zilver. 

 

De Gio, de May, de  Maggie en de Raam Comfort hebben het bedieningssysteem EASY. 

Easy staat voor EENVOUDIG. Via een eenvoudig bedieningspaneel op het toestel kan de kachel makkelijk bediend en geprogrammeerd worden, in uw eigen taal. 

 

- Slecht 29 cm diep

- Rendement 91%

- 28 kg pellettank

- Gewicht 130 kilo

- Bedieningspaneel zit op de linker zijkant

- in wit, bordeaux, zwart en zilver

 

Adviesprijs €  3938,--

Kit bovenuitgang € 175,--

 

Optie:

Wifit kit € 127,--

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • EASY-systeem: easy staat voor eenvoudig. Via een eenvoudig maar compleet bedieningspaneel op het toestel kan de kachel makkelijk bediend worden en geprogrammeerd worden, in uw eigen taal, met timer en thermostaat. Een afstandbediening kan optioneel geleverd worden.
  • COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleert u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimten moet worden gestuurd.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde- en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • WIFI-READY: dit WiFi ready toestel kan optioneel worden uitgerust met een WiFi module.