Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ| Linea 9 kW

MCZ Linea 9 kW

Smalle pelletkachel met speksteen

Platte pelletkachel in keramiek in zwart, wit of roodDankzij hun beperkte diepte van 29 cm, vergelijkbaar met die van een radiator, zijn de DOC en de LINEA uiterst geschikt voor plaatsing in de hal of smalle ruimtes. Beide modellen zijn uitgerust met een dubbele deur, een pelletreservoir aan de linkerzijde en met een boven- en achteraansluiting. De 2 ventilatoren kunnen naar eigen wens gebruikt worden: om te kanaliseren naar andere  ruimtes, of in de ruimte waarin het toestel staat. De ventilatoren kunnen ook uitgeschakeld worden voor een uiterst stille werking.

 

Uitvoeringen: zwart, wit of rood in keramiek of in speksteen 

Afmetingen: 1140x880x290

Comfort-air: kanalisatie is mogelijk

Oyster: kachel is luchtdicht en daardoor wordt geen zuurstof uit de ruimte verbruikt deze wordt van buiten gehaald.

Maestro: bediening kan via smartfone, op het toestel of via thermostaat.

 

Adviesprijzen:

In zwart, wit of rood keramiek  5366,--

In speksteen                             5681,--

 

Optie Maestro:

Afstandsbediening (incl. APP maestro)     € 131,--

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleer u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimte moet worden gestuurd.

MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartfone of tablet of via de optionele afstandsbeding of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.

 

  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie zijn verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve
  • pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
  • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.
  • GROTE ASLADE: met een grote aslade hoeft u minder snel uw toestel te reinigen, meer gebruiksgemak gegarandeerd.