MCZ KLIN 8 KW

De MCZ Klin 8 kw is tijdloos dankzij de strakke glazen deur en de rechte vormen. Een ware streling voor het oog. 

Verkrijgbaar in zwart of met een spekstenen bekleding. De Klin is kanaliseerbaar, stil en heeft een afstandbediening. 

 

Nu met Maestro besturingssysteem: gebruiksvriendelijk en makkelijk. Met dit systeem kiest u zelf of u het toestel via een afstandsbediening, uw smartphone of via een thermostaat bedient. De bijbehorende temperatuursensor op afstand kan waar dan ook in de ruimte geplaatst worden. Zo kan hij de temperatuur meten op de gewenste plek.

 

Merk: MCZ
Model: Klin
Brandstof: Pellet
H x B x D: 1095 x 500 x 545 mm
Max. vermogen: 8 kW
Rendement: 92%
Externe lucht:
/
Versies: - Zwart
- Speksteen
Opties: Maestro

 

- Kanaliseerbaar

- Oyster, kachel haalt geen zuurstof uit de ruimte

- Wifi module

- Quick start, kachel start snel op

- Energielabel A

- Voorbereid op Europese milieu eisen van 2022

 

Adviesprijs  Klin Comfort Air 4138,-- incl BTW

in speksteen  5421,-- incl BTW

Optie: Maestro afstandbediening  145,--

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

 

COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleer u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimten moet worden gestuurd.

  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartphone of tablet of via de optionele afstandsbeding of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passief-woningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie-motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
  • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.
  • GROTE ASLADE: met een grote aslade hoeft u minder snel uw toestel te reinigen dus meer gebruikscomfort.