Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Amy 6,3 kW

MCZ Amy 6,3 kW

De MCZ Amy 6,3 kW is mooi, strak, basic en betrouwbaar. De grote ruit geeft een prachtig zicht op de vlammen. De Amy heeft een makkelijke bediening en is luchtdicht en daardoor geschikt voor een passieve woning. De binnenkant, voorzijde en bovenkant zijn vervaardigd uit gietijzer. De zijkanten zijn van plaatstaal. Verkrijgbaar is bordeaux, wit, zwart en zilver. 

 

De Gio, de Amy, de  Maggie en de Raam Comfort hebben het  bedieningssysteem EASY. 

Easy staat voor EENVOUDIG. Via een eenvoudig bedieningspaneel op het toestel kan de kachel makkelijk bediend en geprogrammeerd worden, in uw eigen taal. 

 

Merk: MCZ
Model: Amy
Brandstof: Pellet
H x B x D: 902 x 460 x 480 mm
Nom. vermogen: 6,3 kW
Rendement: 92%
Externe lucht:
/
Versies: - Zwart
- Wit
- Grijs
- Bordeaux
Opties: /

 

Adviesprijs  2239,-- incl. BTW

Vraag offerte aan

 

Opties:

Basic afstandbediening € 73,--

Wifi-kit voor Gio/Amy en Maggie € 472,--

Kit GPRS   € 371,--

 

Let op:

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

  • EASY-systeem: easy staat voor eenvoudig. Via een eenvoudig maar compleet bedieningspaneel op het toestel kan de kachel makkelijk bediend worden en geprogrammeerd worden, in uw eigen taal, met timer en thermostaat. Een afstandbediening kan optioneel geleverd worden.
  • AIR: dit model pelletkachel blaast de warme lucht via de voorkant of de bovenkant van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • WIFI-READY: dit WiFi ready toestel kan optioneel worden uitgerust met een WiFi module.