Home » Assortiment/Merken » Palazzetti/Royal

Royal/Palazzetti

De moderne kachels zijn een perfecte combinatie van verfijnd ontwerp, traditie,
functionaliteit en technologie. Weldoordachte ideeën met aandacht voor de

prijs-/kwaliteitsverhouding resulteren in innovatieve kachels. Behalve mooi en uniek zij n alle Royal kachels voorzien van de modernste technieken op het gebied van verbrandingsprocessen,
duurzaamheid en aansluitmogelij kheden. Tegenwoordig, onder de hoede van de
befaamde Groep Palazzetti, zijn de kachels van Royal kwalitatief en technisch naar
een nog hoger niveau getild. Kom langs in de showroom of bel voor meer informatie over
dit bij zondere Italiaanse merk.

 

Klik hier om een tekst te typen.

De pellet-kachels van Palazzetti zijn eenvoudig te gebruiken, garanderen hoge prestaties en een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen.

Deze kachels zijn volledig automatisch en programmeerbaar; deze functies zijn vooral mogelijk gemaakt dankzij het gebruik van korrels als brandstof.
Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld, het pellet laadsysteem van de kachel en het warmtebeheer  afzonderlijk door de kachel zelf te laten beheren.

De pelletkachels zijn gekenmerkt door het feit dat warme lucht snel kan worden verspreid door het huis door middel van een ventilator, waarvan u het vermogen kunt controleren.
Bij sommige van deze kachels kan de warmtespreiding ook d.m.v. kanalisatie worden getransporteerd naar andere kamers in het huis.

De Palazzetti hete-luchtkachels zijn niet allemaal hetzelfde. De kwaliteit van de materialen en de precisie waarmee ze zijn gemaakt zijn wel identiek, maar ze voldoen op hun beurt aan verschillende behoeften. Uw leefomstandigheden en leefgewoontes bepalen de specifieke criteria waaraan uw kachel moet voldoen. 

Palazzetti kent daarom vijf verschillende systemen binnen haar assortiment: Convectiekachels, Kachels met extra warme luchtaansluiting, Luchtdichte kachels, Stille kachels, en plaatsbesparende Salvaspazio-kachels.

Bekijk hier de catalogus 2014-2015

 

 

     Jessica 8- 9 en 12 kW                                                       Monica 9 kW

 

       Michella 12 kW                                                          Scricolla 7 kW

       Eldora 9 kW