Palazzetti/Royal pelletkachel

De Royal kachels zijn moderne kachels met een perfecte combinatie van traditie, verfijnd ontwerp, functionaliteit en technologie. Goed doordachte ideeën met veel aandacht voor de prijs/kwaliteitverhouding resulteren in innovatieve kachels.

Behalve mooi en uniek zijn alle Royal kachels voorzien van de modernste technieken op het gebied van verbrandingsprocessen, duurzaamheid en aansluitmogelijkheden. Tegenwoordig onder de hoede van de befaamde groep Palazzetti, zijn de kachels van Royal kwalitatief en technisch naar een nog hoger niveau getild.

 

Specifieke kenmerken van Royal pelletkachels:

Groter glasvenster

Rustig vuurbeeld

Compact formaat

Bovenaansluiting rookkanaal

Eenvoudig in onderhoud

 

- Het slimme airsystem verwarmt ruimtes gelijkmatig en snel omdat de warme lucht wordt verspreid door een ventilator.

- Kanalisatie kan meerdere ruimtes verwarmen door gebruik van meerdere ventilatoren.

- Royal pelletkachels zijn milieubewust en voorzien van ecologische verbranding. Dit groene systeem garandeert een hoger rendement, een lagere uitstoot en een lagere energierekening.

- Royal pelletkachels zijn uitgerust met een fast clean system waardoor het schoonmaken van de kachel kinderspel wordt. De verbrandingskamer is zo ontworpen dat je zonder gereedschap en demontage de wisselaar kunt reinigen.

- Alle pelletkachels zijn te bedienen met het touchscreen display. Je kunt de kachel aan- en uitzetten, de timer instellen, het vermogen en de snelheid van de ventilator aanpassen en zo de warmte precies regelen zoals je wenst.

 -Bij een pelletkachel met bovenaansluiting zit de rookgasafvoer aan de bovenkant van de kachel, zodat deze dichter op de muur geplaatst kan worden en ruimte bespaart.

- Verbind je kachel met de connection box en bedien je kachel waar je ook bent met de Royal app op je telefoon. 

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.