Home » Merken » Cola pelletkachels

De pelletkachels van Anselmo Cola kenmerken zich door de exclusieve vormgeving en zijn uitgerust met speciaal ontworpen gietijzeren warmtewisselaars. Veel (ambachtelijk) keramiek, maar ook strakke ronde modellen en wandmodellen maken de passie voor het stoken op pellets zeer aangenaam. De (multi) air pelletkachels zijn zeer efficient. Zij bieden een optimale verbranding en zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen.

De convectieventilatoren in de pelletkachels kunnen op verschillende vermogens worden ingesteld waardoor de gehele ruimte snel en doelmatig warm wordt.

 

De vrijstaande pelletkachels van AC verwarmen de ruimte door middel van convectie. De gebruikte ventilatoren in de pelletkachels van AC zijn van duitse of italiaanse makelij en staan bekend om de geruisloze werking. Alle vrijstaande pelletkachels kunnen worden geprogrammeerd om op gezette tijden aan of uit te gaan. Ook hebben deze pelletkachels een handige ECO-stop functie; de kachel schakelt automatisch aan of uit bij een bepaalde temperatuur.

De ronde branderpot geeft een prachtig vlambeeld. AC pelletkachels zijn allen uitgerust met een gietijzeren branderpot en gietijzeren warmtewisselaars, duurzaam materiaal dat deze pelletkachels ook geschikt maakt voor zeer intensief gebruik.

Het voorraadreservoir is afgestemd op het vermogen van de kachel, de meeste kachels kunnen maximaal 2 dagen onafgebroken branden zonder bijvullen.

 

De hydro (cv) pelletkachels zijn pelletkachels die warme lucht en warm water produceren om aan  te sluiten op de centrale verwarming. De toestellen zijn  compleet uitgevoerd met onder meer een waterpomp en expansievat om een volledige centrale verwarming autonoom te bedienen. 

 

Calla 9,1 kW

Cola fuocolaFuocola 1,41 kW

        Top Fire 80 Insert (kanaliseerbaar)

             Energica 25 kW cv

         Energica 30 kW cv

          Termo Plus 18 kW cv

De prijzen op onze website bestaan meestal uit door de fabrikant opgegeven adviesprijzen m.u.v. tijdelijke acties e.d. Zodra u een offerte aanvraagt zullen de prijzen voor u voordeliger zijn. Dit is afhankelijk van uw merkkeuze, hulpmaterialen en eventuele installatiekosten.

 

U kunt hier de catalogus downloaden.

 

    

  

                                            

    

           

                                                                                  

     

    

         Termo Plus 23 kW cv

             Aqua Plus 18 kW cv

           Aqua Plus 23 kW cv