Home » Assortiment/Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Philo 9 kW

Philo 9 kW en Philo Maestro 14 kW

De MCZ Philo is heel geschikt voor smalle ruimtes. Hij is slechts 27 cm diep en kan daardoor vrijwel overal geinstalleerd worden. Tevens is er een rookgasaansluiting van boven mogelijk. De ventilatoren kunnen naar wens worden ingesteld: naar achteren, de zijkant, de voorkant en de bovenkant, al naar gelang de warmtebehoefte. Er zijn 2 kanalisaties naar achteren mogelijk.

 

Vermogen 9 kW

Afmetingen 1160x900x290

2x kanaliseer

leverbaar in wit, zwart, bordeax, aluminium en brons

 

Adviesprijs 3987,--

 

Philo Comfort Air Power   14 kW  € 4713,--  Maestro

 

Optie:

Wifi kit € 554,--

 

Optie Maestro:

Afstandbediening (incl. APP masetro)     € 144,--

Display Maestro ''plat''                               € 200,--

Display Maestro ''rond''                              € 200,--

Sonde temperatuur WiFi                            €   48,--       

 

     

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel Philo Maestro 14 kW:COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleer u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimte moet worden gestuurd.

  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartfone of tablet of via de optionele afstandsbeding of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.

 

  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • NO AIR: dit toestel met no-air is uitgerust met een ventilator die uitgeschakeld kan worden op minimaal vermogen voor een stillere werking, pure stralingswarmte.
  • OYSTER: de oyster pelletkachel heeft een structuur die volledig luchtdicht is en daardoor geen zuurstof uit de ruimte verbruikt, maar deze van buiten haalt, ideaal voor sterk geïsoleerde en passiefwoningen of voor een beter binnenklimaat.
  • QUICK START: van druk op de startknop naar warme vlam in slechts 4 minuten.
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie zijn verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI: Deze WiFi kachel is standaard uitgerust met een WiFi-module om het toestel op afstand te bedienen.
  • BRUSHLESS MOTOREN: de nieuwe brushless reductie motoren zijn nog stiller en energiezuiniger. Indien deze enige vorm van weerstand ondervinden (bv minder kwalitatieve
  • pellets) draaien ze even omgekeerd om dan op volle kracht weer door te draaien (anti-blokkering).
  • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.