Nieuws en reacties

Reactie plaatsen

Reacties

hans verheul
6 jaar geleden

Zaterdag 14 Juli bij de Loodsverkoop geweest , mét succes ! Een hartelijke ontvangst en alle tijd voor ons . Een flinke korting op een nieuwe kachel met een kleine schade . Ik zou zeggen áls er weer een uitverkoop komt ga erheen en je gaat je verbazen . En wie weet kom je dus net als ik met toch weer een goeiere betere mooiere kachel thuis niet voor nu het is zomer maar ik beloof jullie het gaat weer koud worden deze winter en dan zit ik er warmpjes bij .

Elly Plat
6 jaar geleden

A.s. vrijdag komt u onderhoud doen aan onze twee pelletkachels. We hebben een vraag: zou de kachel in mijn praktijk ook vervangen kunnen worden door een stiller type, ruilen jullie ook in?
En zijn jullie paasmaandag ook open?
Groet,
Elly Plat,
Stiens
06-30194891

fam derks
6 jaar geleden

ik ben al een aantal jaren in het bezit van een H&H kachel .ben er zeer tevreden over.
zou evt een nieuwe H&H willen aanschaffen, maar zie op de site niets van H&H verkopen jullie deze niet meer.

Fam. Schouten
8 jaar geleden

Beste Theo,
Je hebt afgelopen vrijdag de nieuwe Milano L bij ons geïnstalleerd na de problemen met de oude kachel. We zijn zeer te spreken over je service, heel goed opgelost en de kachel doet het prima, heerlijk warm en doet rustig, nagenoeg geruisloos zijn werk. Tevens reageer je ook altijd snel op e-mail. Nogmaals zeer tevreden, goed adres.
M.vr.gr. Fam. Schouten, Den Oever

Fam. Besseling
8 jaar geleden

Beste familie Hiemstra,
Sinds 2 november 2015 stoken we ons huis warm met een door U geleverde pelletkachel. We zijn er super tevreden over en hadden dit niet 4maanden geleden moeten doen, maar 10 jaar geleden.
De kachel is super zuinig en de warmte is heerlijk. Het genot op deze kachel is de ecco stand. De kachel schakeld zichzelf uit en aan. Super. Nogmaals hartelijk dank voor de informatie en de goede service bij de installatie. M.v.gr fam Besseling Zevenaar

Jan Bisschops
8 jaar geleden

Hallo,
Ik zie op uw site de specificaties van de Artel Elite staan en wat ik vreemd vind is dat ik hier een folder heb van de Artel Elite die geheel anders is.
Om te beginnen is het rendement 98% en zijn de afmetingen anders.

pelletkachelverkoop.nl
8 jaar geleden

Hallo Henk,
Officieel moet elk toestel waar een geaarde stekker aan zit op een geaarde wandcontactdoos worden aangesloten. Hij werkt wel op een ongeaarde wandcontactdoos, maar dit is minder veilig. Er kunnen bv. bij een mankement aan het toestel lekstromen op de behuizing van de kachel komen te staan waardoor een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Ook komt het bij sommige merken pelletkachels voor dat er een brom in het toestel te horen is als hij op een niet geaarde wandcontactdoos is aangesloten.

pelletkachelverkoop.nl
8 jaar geleden

Hallo, Jan Peter,
Bedankt voor uw positieve reactie en oplettendheid. Er zijn inderdaad verschillende versies van de specificatiebladen beschikbaar. Inmiddels zijn de nieuwste versies van de Elite en Norma op de site geplaatst.
Vr. gr. Th. Hiemstra

Henk Dekker
8 jaar geleden

Ik heb bij jullie een pelletkachel aangeschaft en ben erg benieuwd of het uit maakt of deze op een geaard of ongeaard stopcontact wordt aangesloten? Maak dit voor de werking/levensduur van de kachel een verschil?
Alvast bedankt voor het antwoord
Henk Dekker