Home » Merken » MCZ pelletkachels » MCZ Flair 8 kW

MCZ Flair Comfort Air 8 kW

De MCZ Flair 8 kW is hetzelfde als de MCZ Flat maar in een ander jasje. De Flair heeft een strakke hoek ipv rond. Ook deze kachel is slechts 29 cm diep. Tevens heeft de Flair een speksteenbekleding. De voorzijde van de kachel is vervaardigd uit zwart staal. Deze kachel wordt standaard geleverd met thermostaat en afstandbediening.

 

Merk: MCZ
Model: Flair
Brandstof: Pellet
H x B x D: 1070 x 790 x 290 mm
Max. vermogen: 8 kW
Rendement: > 93,6%
Externe lucht: -
Versies: Speksteen
Opties:

-

 

Adviesprijs  3793,-- incl BTW

 

Opties:

WiFi kit + omgevingstemperatuursonde + kabel  € 554,--

 

Kenmerken van deze MCZ pelletkachel:

COMFORT-AIR: Het Comfort Air kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie. Bovendien kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer gepositioneerd worden. Via de afstandsbediening controleer u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimte moet worden gestuurd.

RELAX-systeem: Uw pelletkachel bedienen vanuit uw luie stoel, de RELAX toestellen zijn standaard uitgerust met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening met geïntegreerde thermostaat, voor de bediening en programmeren van uw toestel. Bovendien zijn de relaxtoestellen uitgerust met het Active+ systeem. Dit systeem regelt de verbranding elektronisch.

  • MAESTRO-systeem: Maestro is een besturingssysteem op maat. U bedient uw kachel die standaard is uitgerust met WiFi, zoals u dat zelf wenst: met uw eigen smartfone of tablet of via de optionele afstandsbeding of via een display met toetsen. Een Maestro kachel meet de temperatuur standaard op de kachel, maar optioneel kan u er ook voor kiezen om deze aan te sluiten op uw eigen thermostaat, of aan een optionele wifi-thermostaatsonde.

 

  • ECO DESIGN 2022: voldoet reeds aan de strengste Europese norm van 2022!
  • UP!: deze pelletkachel met UP optie zijn verkrijgbaar met een centrale bovenaansluiting.
  • WIFI-READY: dit WiFi ready toestel kan optioneel worden uitgerust met een WiFi module.
  • ACTIVE + wordt ook hier de zuurstoftoevoer automatisch geregeld, met een optimale verbranding als gevolg. Dit resulteert in een mooi vlammenbeeld en een optimaal rendement in alle omstandigheden.