Romeo Next

RomeoNext is de vriend van JuliaNext

De RomeoNext is de grote geliefde van de JuliaNext maar dan zonder een continu draaiende pelletmotor. Met deze aanpassing is de RomeoNext voor veel mensen nog steeds stil genoeg maar wel aantrekkelijker geprijsd dan de JuliaNext.

De RomeoNext heeft een vermogen van 7,5 kW en de afmetingen zijn HxBxD 735x500x435. Hij is alleen in het zwart leverbaar.

 

Continu pelletaanvoer voorbereid

De RomeoNext is voorbereid om uitgevoerd te worden met een continu pelletmotor.  De bedrading hiervoor is al geheel voorbereid. Een superstille kachel voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

 

KERAMISCHE ONTSTEKING

De RomeoNext is net als zijn geliefde JuliaNext voorzien van een keramische ontsteking die een supersnelle en storingsvrije opstart waarborgt. 

Het vlakke display maakt de RomeoNext compleet net zoals de JuliaNext dit ook heeft. 

Sale!

Wifi module Artel 3- en 4-knops bediening

€ 175,00 € 159,00
Sale!

Wifi module Artel 3- en 4-knops bediening

€ 175,00 € 159,00

Deze kit maakt het mogelijk om uw pelletkachel volledig op afstand te bedienen. Met een app op uw telefoon kan de temperatuur in de woning afgelezen worden en indien nodig kunt u de pelletkachel aan of uit zetten. Ook kunt u de ingestelde temperatuur of vermogen verhogen of verlagen.

Deze Wi-Fi is geschikt voor de Artel 3- en 4-knops pelletkachels. Controleer vooraf of er een witte vierkante stekker achter op de kachel aanwezig is.

Retourneren niet mogelijk.