Home » Blog nieuws

 23 juni 

Vandaag geen weer om buiten iets te ondernemen. Het regent ontzettend hard en lang. Nu maar hopen dat de klanten vandaag  naar onze showroom komen , om onze 25 kachels te bewonderen, de gezellige vlammen de bekijken en de comfortabele warmte te voelen. We zullen afwachten wat deze dag weer gaat brengen.

 

22 juni.

Wauw wat is het lang geleden dat we wat op dit blog geplaatst hebben. Een slecht zaak. Of een goede zaak? Het afgelopen half jaar hebben we het razend druk gehad met de verkoop en het plaatsen van onze pelletkachels. Ook de verkoop van pellets ging onverminderd door. De € 500,00  subsidie die onze overheid sinds 1 januari geeft op de pelletkachels heeft een enorme boost aan de hele verkoop gegeven. Wij zeggen: maak er nu gebruik van, de pot is nog niet leeg. 

 

 

25 november:

Vandaag gehoord dat vrijdag de Julia vanuit Italië vertrekt. Kunnen we voor de decembermaand toch nog een groot aantal klanten blij maken? Laten we het hopen. Zodra deze budgetkachel binnen is, zetten het direct op de site en op onze facebook pagina.

 

24 november:

We balen dat de Julia voor € 995,00 nog steeds niet binnen is. Al weken beloven de Italianen dat ze er nu toch echt bijna aankomen... we zullen nog even geduld moeten hebben. 

 

22 november;

Vandaag een koopzondag. Gelukkig niet voor niets 11.05 komen de eerste klanten al binnen en het loopt mooi de hele tijd wat door. Sommigen kopen meteen een kachel anderen gebruiken deze dag om zich eens rustig te oriënteren op wat een pelletkachel nu eigenlijk is. Buiten valt de eerste sneeuw, lekker kachelweer vandaag. 

 

12 november:

pfff wat gaat de tijd snel. Het is razend druk met de verkoop en plaatsingen van de pelletkachels. En dat terwijl het eigenlijk nog helemaal niet zo koud is. 

 

2 november:

Vandaag dealers gevraagd via deze site en via onze facebook pagina. Wauw wat veel reacties.

 

1 november:

Site laten testen door Google op mobiel vriendelijkheid. Google was er tevreden, dan wij ook. 

 

27 oktober:

De keerzijde van succes. Veel meer telefoontjes, veel meer handelingen per dag moeten dan je eigenlijk aan kan. Luxe probleem. We klagen maar niet. Het blijft superleuk om pelletkachels te verkopen vooral omdat mensen er echt blij en gelukkig van worden. Iedere keer weer leuk om dat te ervaren. 

 

26 oktober:

En dan is het weer maandagmorgen.  Vandaag er weer lekker fris tegenaan. We krijgen steeds meer aanvragen via internet met het verzoek een pelletkachel te leveren. De verzoeken komen overal vandaan  Vandaag o.a.  zo'n verzoek uit Vlissingen en België. Gelukkig hebben we een vervoerder gevonden die dat snel kan regelen. 

 

24 oktober:

Gisteravond is de nieuwe Milano Artel binnengekomen, Deze uitvoering is zonder steen. Het is altijd spannend om een nieuwe kachel in de showroom te presenteren. Je hoopt dat de klanten hem mooi vinden maar dat weet je nooit van te voren. Sommige kachels verkopen we heel vaak , anderen slechts enige keren per jaar. Maar dat geeft  niet. We vinden het belangrijk om allerlei kachels te kunnen laten zien. Van hypermodern tot nostalgisch, van klein tot groot, van heel betaalbaar tot redelijk prijzig, van inbouw- tot cv-pelletkachel. 

 

22 oktober:

Vandaag gelukkig weer 2 pallets met pellets (let op de spelling :)) binnengekregen. De zakjes vliegen de deur uit. 

 

20 oktober:

Deze dag naar super aardige klanten in Zuidhorn-Groningen om een pelletkachel te plaatsen. We mochten een uurtje eerder komen dan oorspronkelijk gepland was. Dank voor het begrip!

 

19 oktober:

De Castelmonde gaat goed. Het is een authentiek model wat we nog maar 2 weken binnen hebben. Inmiddels al zo vaak verkocht dat onze groothandel even niet meer kan leveren. Er is een  nieuwe bestelling geplaatst in Italië zodat we naar alle waarschijnlijkheid toch nog mooi op tijd deze prachtige kachel kunnen installeren bij onze klanten.  

 

17 oktober:

Het is te merken dat het kouder wordt. Vandaag heel veel klanten die pellets kwamen halen. Dan slinkt de voorraad snel maar gelukkig is het nog niet op. Woensdag krijgen we weer 2 ton binnen. 

 

16 oktober:

Vandaag kwam een klant met de vraag of pelletkachels geschikt zijn voor mensen met astma. Ja, mensen met astma en COPD kunnen zeker een pelletkachel aanschaffen. Van groot belang  hierbij is het type pelletkachel en de juiste manier van aansluiten. 

 

15 oktober 2015:

Hoe beginnen we onze blog?? Geen idee. Gewoon vertellen wat hier speelt? Waar we mee bezig zijn?

Ik vind het doodeng om te bloggen, nooit gedaan maar goed dan, we proberen het gewoon.

 Hoe was de dag vandaag? Druk, zoals het al weken en maanden druk is. Wat is het prachtig om te kunnen vertellen dat het druk is. De telefoon gaat de hele dag, klanten weten de showroom goed te vinden, vandaag weer een heel aantal kachels verkocht. De dagen en de weken vliegen voorbij, de koude tijd komt eraan, tijd om kachels te plaatsen!