Home » Onderhoudscontract pelletkachelonderhoud

Onderhoudscontract pelletkachelonderhoud

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 13:04

Nu we de koudste periode van het jaar weer achter ons hebben gelaten kijken we massaal uit naar een heerlijk warme zomer. De gedachte zal in deze periode zeker niet bij uw pelletkachel zijn maar toch is het goed om hier alvast een afspraak voor te maken om hem in de zomer een grote onderhoudsbeurt te geven. Dit voorkomt onnodige wachttijden en storingen in de winterperiode.

Hiervoor kunt u een onderhoudscontract met ons afsluiten op kachels die we in ons huidige assortiment hebben en voorkom je dat het jaarlijks noodzakelijke onderhoud niet wordt vergeten. Wij bellen u een paar weken voor het verstrijken van de termijn op om een nieuwe afspraak te maken. U betaalt pas zodra de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ook het afvoerkanaal van de pelletkachel wordt dan gereinigd.

Wat wordt er door ons uitgevoerd:

  • Reinigen van de branderkamer, afvoerkanalen, sensoren, vlamplaat en deurglas.
  • Reinigen en controle van de rookgasventilator, pelletmotor, kamerventilator alsmede het stofvrij maken van het technische gedeelte/binnenzijde van de kachel.
  • Inspectie en/of vervangen van dichtingen en ontstekingspen (meerprijs).
  • Controle van de parameters en juiste gebruik en werking van het geheel.

En heeft u gedurende het stookseizoen toch een keer een storing dan wordt u door het onderhoudscontract met voorrang geholpen waarbij we streven om u binnen 24 uur te helpen. Dit begint al met een telefonisch consult waarbij we proberen te achterhalen wat er aan de hand is. Veel storingen zijn nl. op een eenvoudige manier door u zelf te verhelpen zonder een bezoek van onze monteurs. Dit bespaart u en ons dus tijd en daarmee geld.

Voor bovenstaand onderhoudscontract kunnen we u een offerte sturen waarbij we vooraf graag een paar dingen willen weten.

  1. Wat is uw woonplaats?
  2. Heeft u een gevelaansluiting voor de afvoer of gaat hij door het dak?
  3. Wat is het merk, model en leeftijd van uw kachel?

Zodra we deze gegevens hebben ontvangen sturen we u een offerte voor het genoemde onderhoud.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer zekerheid in de winter hebben dan kunt u een mail sturen naar info@pelletkachelverkoop.nl en u ontvangt direct een voorstel van ons.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Ap Matteman
een jaar geleden

Geldt dit onderhoudscontract alleen voor door jullie verkochte pelletkachels of ook voor andere kachels? Wij hebben een Tim-Systems

Bart
een jaar geleden

vraag wat kost zoon onderhoudscontract voor mijn kachel hij is bij jullie gekocht. Bart Bouma Berltsum

M. Wingelaar
9 maanden geleden

Pelletkachel Ravelli december 2017 met een gevel doorvoer. Wat kost een onderhoudsbeurt?

K. Mossel
7 maanden geleden

Graag offerte voor onderhoudsbeurt palletkachel Nordic fire julliet met dakdoorvoer. Kachel is 1,5 jaar oud. (Eind februari 2020 geplaatst) Staat in Burgum.
Gr. K. Mossel

Piet Roode van
6 maanden geleden

Goede middag,
Wij hebben de woonark van Arend Boersma Zuidergrachtswal 5 gekocht. Daar staat een pelletkachel Julia in en die is altijd bij jullie in onderhoud geweest wij willen dit onderhoudscontract graag voortzetten en een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt.
Onze gegevens zijn Piet van Roode Zuidergrachtswal 5 8862SB Harlingen 0651255377
Ik hoor graag van u Groeten Piet