Home » Wat zijn goede pellets

Wat zijn goede pellets

Gepubliceerd op 10 mei 2017 20:39

Wat is een goede pellet? Wat zijn goede pelletkorrels? Waar goede pellets kopen?

Wat is een goed pellet? 

Deze vraag krijgen we bijna dagelijks. We hier een duidelijk antwoord op geven. 
Het antwoord is: een goede pellet is de pellet met het ENPLUS A1 keurmerk. Dit keurmerk voldoet aan strenge eisen. Deze pellets ondergaan regelmatig een uitgebreide keuring waaruit een analyse voorkomt. Deze analyse moet steeds binnen bepaaalde normen vallen om onder het keurmerk ENPlus A1 te mogen vallen. Wij proberen telkens dezelfde kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Onze  leverancier werkt ook volgens de strenge regels van het ENPLUS HANDBOEK.  U kunt ze bestellen via onze site. Ze zijn er met blauw label (relatief wat meer warmte) en met een groen label (relatief wat meer vlam). 

WAARSCHUWING: er zijn in Nederland heel veel pellets in omloop zonder keurmerk, of met een half keurmerk zoals EN of Plus of A1. Indien u deze pellets koopt u nooit de pellets die aan de juiste normen voldoen. PAS OP met wat u in uw pelletkachel gooit. Een verkeerde pellets kan voor veel problemen zorgen zoals een kachel die niet goed brandt of erger, een oververhitte kachel met alle gevaren van dien zoals een korte levensduur van uw dure kachel omdat hij veel te warm wordt of erger zoals brand in de uw rookgaskanaal of in uw huis.

Hieronder kunt u pellets bestellen.

Ze kosten € 285,00 per 65 zakken á 15 kilo en worden gratis bezorgd door heel Nederland. 

 Pellets Bestellen